Суддя “Танців з зірками” Григорій Чапкіс святкує 91 рік: хореограф розповів, що треба робити для довголіття

Неможливо повірити, але сьогодні Григорію Чапкісу сьогодні 91 рік. Дізнайтеся його неймовірну таємницю довголіття. Вас ця інформація може ошелешити.

Григорій Чапкіс – справжній життєлюб. Він все своє життя присвятив хореографічному мистецтву та ніколи не жалів себе, хоча й довелося пройти через багато випробувань.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі. 

Народився чоловік у 1930 році на території сучасної Молдови. Проте, тоді, на момент його народження, такої країни не було: Кишинів був румунським містом.

Вже у 10 років Григорій відчує у своєму серці любов до танцювального мистецтва, що правда уроки хореографії доведеться перервати через те, що почнеться Друга світова і його родину евакуюють до Казахстану. Проте, вже у 1945 році Чапкіса запросять виступати не куди-небудь, а у сам Кремль. Сталін особисто віддячить 15-річного хлопця.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Григорій завжди вірив у свій талант та неодмінно вирішив стати професійним танцюристом. З 1955 р. виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Цією роботою артист дуже пишається.

Цікавим є не тільки творчий шлях, а й особисте життя Григорія Чапкіса. За 91 рік життя у хореографа було цілих 4 шлюби. Перше його кохання та законна дружина Алла, на жаль, пішла з життя у 2006 році. Другою пасією була учениця маестро.

Григорій Чапкіс зі своєю пасією. Фото взято на просторах мережі.

Жінка зараз мешкає в Сан-Франциско, разом з сином від їх шлюбу з Григорієм. Третій шлюб також розпався близько 2-х років тому. У 2020 році за сивочолого Чапкіса вийшла досить молода жінка, якій на момент весілля було 39 років. Її особистості Чапкіс не розкриває.

В чому ж секрет довголіття?

У березні 2010 року, після отримання Міжнародного Ордену Святого Станіслава, Григорій Чапкіс поділився своєю таємницею, що стала запорукою його довголіття. Все дуже просто за словами маестро: потрібно любити й танцювати.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.