Якою була Оля Полякова до популярності: “Золота молодь” Вінниці, донька дипломата чи просто талановите дівча

Оля Полякова називала себе Суперблондинкою. Цікаво, це прізвисько просто було вигадано для сцени чи її заслужено можна ставити на один рівень з Періс Хілтон?

Оля Полякова у прихильників викликає неоднозначні почуття: з одного боку вона позиціонує себе, як нахабна та самозакохана артистка, а з іншого у неї кожен може повчитися самоіронії. Давайте дізнаємося, якою була співачка насправді та як вона жила до своєї популярності.

Оля Полякова вирішила розповісти всю правду про конфлікт з Камалією та Тіною Кароль
Оля Полякова. Фото взято на просторах мереж.

Рідне місто Олі – Вінниця. Там вона народилася у родині радянського дипломата. Чоловік часто бував в Іспанії та на Кубі. Полякова навіть вихвалялася тим, що її хрещеним батьком є Фідель Кастро.

Оля Полякова у шкільні роки. Фото взято на просторах мережі.

Дівчинка мала модні та красиві речі з закордону та купу дивовижних речей для радянських дітей, як-от багаті гаммою кольорів фломастери або пластилін. Втім, ні посада батька, ні його гарна зарплатня не стали гарантією розкішного життя дівчинки. Поки тато з мамою були закордоном, Олі доводилося жити у селі з бабусею.

Оля Полякова у юнацтві та зараз. Фото взято на просторах мережі.

Поляковій самій довелося записатися до музичної школи. Вона не могла навіть нікого запитати, адже її мами поруч не було, а бабусю вона вирішила просто оповістити вже по факту зарахування.

Оля Полякова зіпсувала брендові речі у багнюці
Оля Полякова у кліпі “Королева ночі” пригадувала бідні студентські роки.

Пізніше співачка зізнається, що у неї певний час навіть піаніно не було. Доводилося тренуватися на серванті. Тільки коли вона пішла у другий клас, у квартирі дипломата заграла класична фортепіанна музика.

Коли їй було всього 14 років, майбутня артистка вступила до музичного училища. Втім, це був тільки початок кар’єри. Олі доводилося виступати в церкві та у ресторанах. Суми, які вона отримувала були просто смішними: оплата стартувала від 5 гривень.

Що ж, дійсно надати їй статус “мажорки” дуже важко, адже Оля сама прокладала собі шлях до зірок.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.