Таємна дружина Олега Винника

Олег Вінник – один з найпотаємніших зірок української естради. Про його особисте життя відомо небагато, а про рідних тим паче.

Таюне – зірка української естради про яку мало що відомо. Вона не дає інтерв’ю і не показується на світських заходах. Єдине, що відомо напевне, так це те, що вона теж співачка і її справжнє ім’я – Таїсія Сватко.

Довгий час Таюне і Олег Винник дружили, але ніяких коментарів щодо стосунків не давали, що давало підстави думати, що це черговий піар.

Також відомо напевне, що Таюне працювала з Олегом Вінником і була у нього бек-вокалісткою. Хоча і сама виходить на сцену, але сольно виступає набагато рідше за свого зіркового чоловіка. Під час одного з небагатьох сольних виступів дружини Олега Вінника на «Українській пісні року» у відповідь на закиди, що вона хоче розійтися зі співаком і почати сольну кар’єру, Таюне прокоментувала, що всі її пісні пише чоловік.

Не відома і точна дата весілля Таюне і Олега Виінника. Говорять, що вони таємно одружилися після навчання. Хоча ходять чутки про недавнє весілля улюбленця українських жінок. Можливо це результат того, що ні Олег Виінник, ні Таюне ніколи не говорять про особисте життя і бережуть його від сторонніх.

Наразі дружина і син Олега Винника Юліан живуть у Німеччині у місті Штутгардт. Там про родину співака знають набагато більше, ніж в Україні.

Єдине про що завжди шкодує співак, ховаючи рідних від зайвої уваги, про ті моменти в житті родини, які пропускає. За словами співака, одного разу, приїхавши до Штутгардта, він побачив, що син Юліан вже ходить.

У березні Таюне опублікувала фото в Інстаграм, на якому позує у джинсах і кофтинці з великим букетом півоній. «Не шукайте приводу, щоб зробити жінку щасливою», – написала під кадром Таюне.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB9PML44ghvm%2F&is_from_rle

Підписники оцінили фото і засипали жінку компліментами і побажаннями. Також прихильники порадили Таюне не забувати про те, що вона талановита і дуже гарна.

Як видно, одну з найтаємничіших пар серед зірок українського шоу-бізнесу фанати просто обожнюють і бажають їм бути щасливими.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.