Старша донька Ольги Сумської полишила матір та переїхала подалі від неї: чим акторка заслужила таку долю

Ольга Сумська має двійко дітей, проте старша донька вирішила будувати власну долю. Розберемося у стосунках цієї родини.

Ольгу Сумську ми всі любимо за її талант, вроду та щирість з прихильниками. Вона відкрито розповідає про своє життя та стосунки. Зараз вона щаслива дружина Віталія Борисюка, виховує свою другу дитину.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк. Фото взято на просторах мережі.

Першим коханням Ольги став актор Євген Паперний. Життя з чоловіком не склалося, хоча цей шлюб подавав надії. Щонайменше через те, що у 1990 році у пари народилася дівчинка. Дитину назвали Антоніна.

Що відомо про старшу доньку Ольги Сумської?

Антоніні 30 років. Вона народилася в Києві, проте згодом поїхала у Москву на навчання. Жінка, як і її мама вирішила бути акторкою.

Ольга Сумська з Антоніною Паперною
Ольга Сумська з Антоніною Паперною. Фото взято на просторах мережі.

Бачаться рідні достатньо рідко. Причиною того є постійна зайнятість обох жінок, та, звісно ж відстань.

В Антоніни є власна родина. Дівчина у стосунках з російським актором Володимиром Ягличем. Йому вона народила двох дітей. Якщо старша донька тепер стала усюди супутницею зіркових батьків, то своє немовля родина не поспішає показувати на загал. Ось така родина в Антоніни:

Тим не менш, Ольга вважає, що її дитина все ж таки не отримала достатньо материнської любові. Про це Сумська розповіла програмі “Зірковий шлях”.

Акторка згадує, що часто бувала на концертах та гастролях, а її маленька Антоніна не могла дочекатися, коли повернеться її мама…

Ольга Сумська вважає, що недодала материнської любові своїй дочці. Кадр взято з передачі “Зірковий шлях”.

Антоніна вирушила у Москву через те, що дуже хотіла навчатися у Щукинському театральному училищі. Коли прийшла пора отримувати диплом, вона вирішила лишитися у сусідній країні. Та час і розлучив творчу родину Ольги Сумської.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.