Композитор Софії Ротару показав, якою красунею була діва естради 17 років тому: ефектна брюнетка у хутрі

Софія Ротару - справжній феномен української естради: красива та легендарна. Давайте подивимося, якою була жінка 17 років тому.

Софії Ротару 73 і, здається, ця жінка просто законсервувала свою красу у часі. Проте, легендарна артистка завжди була модницею та обирала для себе тільки найкраще. Навіть у дефіцитні радянські часи.

Молода Софія Ротару в образі. Фото взято на просторах мережі.

Вона завжди мала проникливий погляд та аристократичні риси обличчя. Софія має молдавське коріння, але в усі часи її вважали іконою української краси: чорноброва дівчина з великими очима.

Софії Ротару з сестрами. Архівне фото взято на просторах мережі.

Нещодавно її композитор пригадав, якою була співачка 17 років тому. Руслан Квінта. Давайте трохи розповімо про митця. Це достатньо відомий музикант, який співпрацював з Іриною Білик, Юрієм Нікітіним, Євгенією Власовою, дружить з Настею Каменських та Потапом.

У 2001 році на студії у Нікітіна познайомився з сином Софії Ротару Русланом, в результаті чого став співпрацювати з Софією Михайлівною.

Талановита співачка одразу зрозуміла, що перед нею – автор майбутніх хітів. Руслан візьме за приклад “Червону руту” та напише пісні “Небо — це я”, “Калина”. Загалом для Ротару Квінтою було написано близько 20 пісень і випущений альбом.

Рідкісне фото брата Софії Ротару Євгена сколихнуло соцмережі
Софія Ротару – це справжня епоха Червоної рути. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно у своєму блозі в Інстаграмі чоловік пригадав, як виглядала легендарна співачка у 2004 році. Тоді Софія Михайлівна випустила свій хіт “Я ж его любила”.

Софія Михайлівна, як завжди ефектна та елегантна. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Руслана Квінти.

Редакції “Сенсації” вдалося знайти цю світлину. Лише подивіться якою красунею є Софія Ротару!

Софія Ротару – справжня красуня.

 

Схожі статті