Ольга Фреймут зізналася, чого її не вистачає в шлюбі з продюсером «Нового каналу»

Відома телеведуча Ольга Фреймут розповіла на своїй сторінці в Facebook подробиці свого подружнього життя

Любительниця етикету і гарних манер, телеведуча Ольга Фреймут поділилася подробицями свого шлюбу, які її не подобаються. Як відомо, чоловіком Ольги є генеральний продюсер “Нового каналу” Володимир Локотко, в подружжя є двоє спільних дітей. Зазвичай ведуча не дуже охоче коментує стосунки з чоловіком, але цього разу зважилася на відвертість.

Свої зізнання Ольга Фреймут опублікувала на сторінці в Facebook. Телеведуча написала, що її коханий чоловік не романтик. На початку стосунків вона ображалася на нього, тому що хотіла отримувати багато компліментів і оберемки квітів, однак чоловік нічого такого не робив.

Треба приймати свого чоловіка, намагатися дивитися на світ його очима і просити, щоб він дивився на світ твоїми. Я…

Опубликовано Ольгой Фреймут Воскресенье, 27 сентября 2020 г.

Проте згодом Ольга почала помічати, що коханий проявляє свої почуття по-іншому: турбується про її здоров’я, приносить каву в ліжко, робить все, щоб вона не хвилювалася. Тепер романтику учасниця «Танців з зірками» бачить у таких важливих маленьких речах.

«Треба приймати свого чоловіка, намагатися дивитися на світ його очима і просити, щоб він дивився на світ твоїми», – радить Ольга Фреймут.

Пост телеведуча доповнила теплим фото з чоловіком. На ньому Фреймут постала в білій елегантній блузі та світлій м’ятній спідниці. Образ доповнила акуратна зачіска та вишуканий макіяж з акцентом на очі.

Чоловік ведучої на світлині у сорочці світло-блакитного кольору та з книжкою у руках. Ольга Фреймут на знімку посміхається і обнімає чоловіка.

Зазначимо, наприкінці літа телеведуча перехворіла коронавірусом.

Схожі статті