Таємна дружина Олега Винника Таюне показала свою подорож Німеччиною: Головний вовк країни лишився за кадром

Таїсія Сватко весь творчий шлях супроводжує Олега Винника. Проте, жінка і на себе знаходить час. Давайте подивимося, як пройшла її подорож у Німеччині.

Таюне – справжня квітка колективу Олега Винника. Жінка є єдиною бек-вокалісткою. Саме вона – тил та опора Головного вовка країни. Втім вона пишається своєю роботою та разом зі співаком їздить у кожний тур. Вважається, що Таїсія Сватко (так звати насправді Таюне) є ще й таємною дружиною Олега Винника.

Всі давно помітили, як ніжно він ставиться до неї навіть на публіці, а ще саме його ініціативою було розпочати сольну кар’єру жінки. Чоловік також пише пісні для білокурої красуні.

Олег Винник публічно натякнув на стосунки з Квіткою Таюне
Олег Винник фото з дружиною Таюне. Світлину взято на просторах мережі.

Втім, попри успіх на сцені, Таїсія не поспішає покидати колектив, з яким вже так довго виступає. Стільки було пережито концертів та творчих вечорів. Навіть спільні поїздки були закордон.

З одної з таких подорожей Таюне показала світлину.

Жінка у Німеччині прогулюється містом та відпочиває серед німецької готичної архітектури. Колись у цій країні проживав і Олег Винник. Ще молодим хлопцем він відправився на заробітки. Допомагав тамтешній родині виховувати дітлахів. У вільний час ходив тренуватися у співах до місцевої опери.

До речі, у прихильників пари є версія, що в Олега Винника діти проживають також у Німеччині. Зокрема, шанувальники знають про ймовірного сина. Хлопця звати Юліан, він народився у 2004 році, саме тоді, коли співак був закордоном.

Син Винника
Потенційний член родини Олега Винника – син Юліан. Фото взято на просторах мережі. 

Сама ж Таюне не розкриває подробиць, хто разом з нею гуляв тоді Вісбаденом та робив стильні світлини. Врешті-решт, її стосунки зі співаком – особиста справа.

Дізнайтеся більше про пару Олега Винника і Таїсії Сватко у відеоматеріалі:

 

Схожі статті