Леся Нікітюк розгнівалася та влаштувала скандал на сеансі масажу: почала кидатися предметами та вередувати

Леся Нікітюк влаштувала справжній "погром".

Нещодавно Леся Нікітюк здивувала своїх підписників жартівливим відео, яке вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Масаж за участю дрелі

Справа в тому, що відома та улюблена глядачами телеведуча різноманітних шоу завітала на сеанс масажу, який раптово перервався. На відео білява зірка показала маленьку кімнату, у якій вона мала отримати задоволення від спа-процедур. Приміщення було виконано у “такому собі тайському стилі” з використанням великої кількісті дерева та декількох декоративних елементів, у вигляді свічок.

Звичайно усе це відбувалося у якості жарту. Втім, як завжди.

Місце, де мала відпочивати Олеся було влаштовано на підлозі та накрити білизною. І все мало піти по плану, але поверхом вище хтось влаштував “велике будівництво”. Сеанс був перерваний через гучний шум, який, скоріш за все, був влаштований несамовитою дреллю. Леся Нікітюк одразу ж зняла на відео зіпсований сервіс та поскаржилась. А ще, вона жартівливо кинула незрозумілий предмет у стіну, розігруючи скандал. Що то був за предмет – незрозуміло. Можливо стаканчик чи зім’ята серветка.

Нагадуємо, що українська телеведуча Леся Нікітюк також поділилася з шанувальниками веселим відео, на якому вирішила пожартувати щодо своєї зовнішності. Знаменитість показалася у новій перуці і назвала себе “дружиною Чубакки”. Відповідний ролик вона опублікувала на сторінці в Instagram.

Як розповіла телезірка, тоді вона приїхала на кастинг, де нібито шукають актрису на роль дружини Чубакки. Потім Нікітюк продемонструвала перуку на голові з пишного русявого волосся.

Схожі статті