Оце так пощастило: жінка подарувала своєму племіннику лотерейний білет, а згодом зажадала поділити виграш

Іноді рідні люди стають незнайомцями через кілька сот гривень.

Жінка поділилася історією в мережі: вона купила своєму племіннику виграшний лотерейний квиток – а потім попросила трохи готівки.

Щасливий квиток

Героїня історії поділилася своєю ситуацією на платформі Reddit, пояснивши, що потрапила у важкі ситуацію, і душе економно жила, намагаючись оплатити рахунки. Вона розповіла:

“У мене був справді важкий рік, я звільнилася з роботи, і у мене немає ніяких можливостей через безробіття. Я власниця будинку, і мені вдалося заплатити податок на майно та страховку, але я постійно їм Ролтон”.

Але оскільки на початку цього місяця був день народження її племінника, вона “зішкребла”  купюру, щоб купити йому подарунок, і отримала єдине, що могла собі дозволити – лотерейні квитки. На її подив, він виграв значну суму грошей.

У мережі на цей рахунок виникли серйозні суперечки.

Хоча вона була рада за свого племінника, вона пояснила, що її сестра та її чоловік “дуже забезпечені”.

“Мій племінник всі матеріальні речі, які він коли-небудь міг побажати”, – зазначила героїня.

Претензія на виграш

Дізнавшись про перемогу, вона зв’язалася зі своєю сестрою і запитала, чи може її племінник дати їй принаймні три чверті виграшу. Вона розаовідає:

“Вона запитала, чи я серйозно. Я сказала, що відчуваю, що була дуже щедрою з ним і мені  дійсно потрібні гроші. Вона поклала трубку. Я надіслала повідомлення своєму племіннику і думаю, що він  заблокував мене “

Вона продовжувала аргументувати свою позицію, кажучи:

“Ось у чому справа, мені потрібні ці гроші”, – коментує жінка.

Її публікація набрала сотні коментарів, оскільки деякі люди розуміли її позицію, тоді як інші називали її неправою.

Схожі статті