Одинока Леся Нікітюк у відчаї вирішила шукати пару через інтернет: відверто натякнула на пошук стосунків

Леся Нікітюк у своїх соціальних мережах вже відверто натякає, що їй вже час знайти свого принца. Давайте подивимося на нову витівку жінки.

Перший день весни ознаменував нові фото у знаменитостей. Леся Нікітюк вирішила презентувати себе в образі березневої кішечки. Така жартівлива публікація – типова для харизматичної телеведучої, адже саме своїм почуттям гумору білявка підкорила українців ще коли грала у КВК.

Леся Нікітюк грала у команді КВК. Фото взято на просторах мережі. 

Та за широкою посмішкою ховається ніжне жіноче серце. В інтерв’ю Дмитру Гордону телеведуча зізналася, що наразі не має собі пари. Про будування постійних стосунків також поки не може йти мови, адже вона дуже зайнята різними проектами. За словами зірки, якщо вона робочий час перетворить на особистий, це буде дорівнювати зраді її кар’єрі.

Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона. Скріншот взято з кадру передачі. 

Тим не менш, днями Леся все активніше почала розвивати тему пошуку коханого у своєму Інстаграмі. Жінка у жартівливій формі навіть показала у відео, щоб хотіла приготувати майбутньому чоловіку. Вона начебто зверталася до свекрухи з проханням оцінити її кулінарні шедеври:

Леся Нікітюк – справжня господиня. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Зараз на честь березня, телеведуча опублікувала світлину, де вона показала себе у леопардовій сорочці. Позу для фото артистка обрала таку, яка перетворює її наче на кішечку.

Прихильники поглузували, написавши у коментарях, що зірковій ведучій ще зарано одягатися у леопардові речі. За словами підписниці, таке вбрання говорить, що жінка шукає останній шанс, аби вийти заміж.

З Лесі Нікітюк поглузували у мережі. Скріншот взято зі сторінки жінки.

Якщо вас весна спонукає дізнатися неймовірні історії кохання, радимо подивитися ще відео про чудову пару Софії Ротару та Анатолія Євдокименка:

 

Схожі статті