Суддя “Х-фактору” Сергій Сосєдов вразив скромністю життя: розповів, як виживає з мамою на мізерний бюджет

Сергій Сосєдов брав участь у багатьох проектах, як в Україні, та і в Росії. Тим не менш, приватне життя артиста вражає.

Сергій Сосєдом став відомим для українців, коли його побачили на екранах шоу “Х-фактор”. Досвідчений критик оцінював таланти співаків-початківців. Чоловік 5 років протримався на українському телебаченні та завершив кар’єру у 2015 році в нашій країні.

Сергій Сосєдов був одним з 4-х суддів проекту “Х-фактор”. Фото взято на просторах мережі.

Ніхто достеменно не знав, яке ж приватне життя у відомого критика. То тут, то там виникали різні непідтверджені чутки. Проте, у 2017 році сумний випадок змусив суспільство говорити про Сергія Васильовича. Річ у тім, що шоумен вклав близько 10 мільйонів рублів у банк “Югра”, який згодом ліквідували. Сосєдов втратив свої заощадження.

Сергій Сосєдов. Фото взято на просторах мережі.

Що відомо про життя шоумена зараз?

Сергій не веде особистої сторінки в Інстаграмі. Вона з’явилася у шоумена лише на початку лютого, коли на інтерв’ю його запросила Олена Ханга. Саме вона і підштовхнула Сосєдова розпочати висвітлювати своє життя у соціальних мережах. Втім, артист вирішив обмежитися там лише двома світлинами. На одній видно скромне помешкання критика:

Інтер’єр в якому зробив селфі зірковий критик далеке від уявлення про те, як має жити популярна особистість, яка здобула славу ще у 1990-х.

Інша світлина також не демонструє, що Сергій Васильович живе в розкошах:

Критик не раз зізнавався в інтерв’ю, що живе разом зі своєю мамою. Користуватися благами своєї слави йому не дозволяє виховання.

Сергій розповідав, що він витрачає на продукти харчування близько 17 тисяч російських рублів на місяць. У гривнях – це трохи більше 6 тисяч.

На щастя, йому не потрібно оплачувати квартиру, адже вона в нього своя, а не орендована.

Схожі статті