На ефірі з Олегом Винником об’явилася його позашлюбна дитина: дівчинка-блондинка сама підбігла до співака

Родина Олега Винника досі лишається у тіні. Співак не розповідає про рідних. Проте, на останньому ефірі артиста з'явилася підозріло схожа на нього дитина...

Олег Винник працював над своєю зірковою кар’єрою в Україні з 2012 року. Він підкорив не одне жіноче серце, проте своє розкривати публіці не поспішає. Втім життя розставило все по своїх місцях. Подивіться на дитину, яка прийшла до артиста на ефір.

Олег Винник на концерті. Фото взято на просторах мережі. 

Олег Винник та його діти

Відомо, що співак має власну родину. Він не раз говорив, що у нього є дружина, а у 2005 році, коли тільки здобував популярність, зізнався німецькому виданню, що має ще й маленького сина. Тоді артист мріяв, аби його жінка з дитиною переїхали до Штутгарту.

Скріншот взято з німецького видання. Інтерв’ю Олега Винника, де він зізнається про свою родину.

Випадок під час ефіру

Олег Винник в Інстаграмі опублікував відео з ефіру на популярному радіо. Там він виступив разом із Таюне. До речі, співачку досі вважають таємною дружиною артиста.

Олег Винник. Фото з дружиною, з Таюне, в ефірі радіо. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та не це може вразити прихильників, які вже досконало вивчили біографію співака. Артист не посоромився опублікувати відео, де до нього лине дитина…Білокура дівчинка підійшла до Олега, коли той влаштував автограф-сесію.

Дитина підійшла до артиста. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Щира дівчинка вирішила обійняти співака. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Олег не очікував такої гостинності. Артист від несподіванки запитав:

“Хто це?”

На відео за кадром пожартували, що це позашлюбна дитина співака. Втім ким насправді є ця дівчинка, хто її батьки – невідомо. Проте, ця маленька гостя розвеселила всіх, хто був на ефірі разом з артистом.

Радимо дізнатися більше про артиста у відеоматеріалі:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.