Ані Лорак одягла вишукану сукню та заговорила про зради: біль від розриву з Муратом не дає спокою

Ані Лорак вирішила по-своєму розповісти шанувальникам історію, яка сталася в її особистому житті.

Розлучення російської співачки українського походження Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу створило резонанс у світському суспільстві. Східна казка якимось чином перетворилося на нічний жах.

Офіційно не підтверджені зради

Справа в тому, що за декілька років до суду, оточуючі Кароліни пліткували, що Мурат зраджує співачці. Спочатку це були лише плітки, та згодом до мережі потрапили знімки турецького мачо, який “обіймав” невідому молоду жінку та покинув разом з нею клуб.

Тоді Мурат став головним героєм усіх глянців та таблоїдів, а знімки зі зрадою бачили навіть ті, хто поняття не мав, хто такий Мурат.

Інсайдери та подруги артистки згодом розповідали, що колишній чоловік зраджував їй не тільки тоді, коли вона була у концертних турах, але навіть у часи, коли жінка носила під серцем крихітку Софію. Після розлучення Кароліна не стала публічно звинувачувати екс-коханого. Лише зазначила, що рішення зважене і витримане: подружжя не проживало разом уже декілька років.

“Наполовину”

Нещодавно співачка презентувала новий музичний кліп під назвою “Наполовину”, який стрімко набрав популярність та завоював увагу слухачів і поповнив фан-базу артистки. Ані Лорак щиро зізналася – на цю пісню її надихнула реальна життєва історія, яка сталася з нею.

Варто зазначити, що у композиції мова йдеться саме про чоловіка, який зраджує своїй коханій. Навіть актора на роль головного героя музичного кліпу обрали неймовірно схожого на Мурата.

Схожість між ними дійсно велика.

Для тих, кому можливо було-б складно зрозуміти, про що йдеться – Кароліна створила допис на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та пояснила свої почуття та емоції, які вона вклала у чергове творіння.

Щоб дізнатися більше про стосунки Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу:

Схожі статті