Ольга Сумська поскаржилася на свій матеріальний стан: не може дозволити придбати одяг та бере “на прокат”

Навіть зірок криза не оминула.

Українська актриса кіно та театру, всіма улюблена Роксолана – Ольга Сумська вирішила розповісти, як 2020 рік позначився на її доходах і фінансове благополуччя в цілому. Про це вона розповіла у програмі “Зіркоий шлях” . Як зазначила артистка, на шопінг вона виходить дуже рідко, а замість придбання дорогих речей воліє їх взяти в оренду.

Пандемія, як вона є

Артистка розповідає, що на тлі пандемії її гардеробна практично не поповнюється новими речами. Це врай дивно, адже Сумська одна з тих колоритних та модних зірок, яких можна впізнати навіть зі спини.

Ольга Сумська.

“Сьогодні я дуже рідко купую собі речі. Сукні, костюми, зайву пару взуття, сумки. Краще в оренду, повертаємо все чистеньке, гарненьке. І щиро вдячні за допомогу. Так існує весь бомонд в світі, повірте. Ніхто вже не купує за мільйони діаманти від Гаррі Вінстона, їх беруть на прокат. Так само і сукні “, – говорить Сумська і додає, що з початком карантину перестала бути шопоголіком.

Але, як зізнається народна улюблениця, їй все частіше допомагають економити прихильники, які шлють їй речі в обмін на рекламу на її сторінці в соцмережі.

“Мені дзвонять люди, наш вітчизняний бренд. І мені приємно. Я не відмовлюся. Треба, до речі, і невеликі бренди підтримувати, щоб було таке поняття, як рух і взаємообмін. Тому, що я їх підтримаю, а вони мене коли-небудь підтримають”, – розповіла зірка серіалу “Сага”.

Нагадуємо, що Ольга Сумська стала однією з учасниць проекту, присвяченого 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Народна артистка продекламувала вірш поетеси “Як дитиною бувало …”

Схожі статті