Дружина Дзідзьо розповіла історію 20-річних стосунків з артистом та повідала правду: “Чоловік уходить”

Ярослава була роками у тіні свого чоловіка. Нарешті дружина Дзідзьо вийшла з тіні та розповіла шокуючі подробиці особистого життя.

Михайло Хома – видатний артист, який привніс в український шоу-бізнес свою родзинку. Він виконує поп-пісні, але робить це так, наче висміює весь жанр сучасної естради. Втім, за маскою жартівливого дідугана, саме це і означає псевдонім Дзідзьо, ховається талановитий співак та дуже сімейний чоловік.

Неперевершена Катя Остадча з Дзідзьо
Неперевершена Катя Остадча з Дзідзьо. Фото взято на просторах мережі.

Втім, є ще одна талановита особа, яку роками затьмарював епатажний артист – його дружина Ярослава. Нещодавно жінка дала відверте інтерв’ю, яке розвіяло всі міф про стосунки пари.

Чим живе Ярослава Притула-Хома?

У стосунках з Михайлом Ярослава вже перебуває 20 років і лише 7 в офіційному шлюбі. Подробицями особистого життя поділилася жінка у програмі “Зіркове життя”. Виявилося, що для знаменитого Михайла було важко сприйняти новину, що його кохана буде виступати на сцені та вже обрала собі псевдонім SLAVIA.

За словами артистки її обранець придушував талант та спрагу сценічних виступів.

Втім, мріє ніжна Ярослава не про музичні премії та стадіони. У її душі вже давно поселилося бажання завести дитину. Проте, не все так просто.

Ярослава розповіла, чому немає дітей. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

За словами співачки, її коханий теж хоче поповнення у родині, проте вважає, що на батьківство у нього немає часу. Ярослава каже, що Михайло завжди обирає роботу. Втім, єдине на що ображається жінка – це на те, що Дзідзьо не підтримав вихід її кліпу.

Ярослава скаржиться, що не відчуває себе жінкою.

Ще один цікавий момент, про який розповіла Славіа – це те, що чоловік уходить від неї вночі. Втім, не на роботу, а на нічні медитації.

“Чоловік уходить на медитації, які тривають всю ніч. При чому не попереджає. Я вночі всіх підіймаю на вуха”, – поділилася своїм життям Ярослава.

Втім, попри всі негаразди, у цієї пари є кохання.

 

Схожі статті