Чому Андрій Доманський покинув Лідію Таран: телеведуча лишилася сама з маленькою дитиною на руках

Лідія Таран - одна з наймиліших ведучих України. Проте, і в житті такої жінки бувають негаразди.

Лідія Таран у молодості покохала Андрія Доманського. Втім, ведучий не поспішав вести свою обраницю під вінець. Зірки прожили у цивільному шлюбі 5 років.

Лідія Таран
Лідія Таран та Андрій Доманський. Фото взято на просторах мережі. 

Ведуча “ТСН”, “Я люблю Україну” і “Сніданок з 1+1” народила своєму коханому дитину: дівчинку назвали Василина. Зараз доньку жінка виховує самостійно. Відомо, що Андрій Доманський не бере активної участі у житті своєї дитини.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що коли Лідія та Андрій зустрілися вперше, чоловік вже був одруженим. Таран принципово не стала заводити з симпатичним їй телеведучим стосунків, бо вважала, що неправильно обманювати іншу жінку. Тим не менш, після розлучення Андрія почуття запалали та люблячі серця з’єдналися.

У 2005 році стало відомо що медійні знаменитості вже зустрічаються. Втім, у 2010 році стосунки не задалися та у медіа пройшли чутки, що пара розбіглася.

Все сталося раптово, за словами Лідії. Вона про рішення Андрія піти з родини дізналася буквально 1 січня. До цього подружжя планувало спільну поїздку закордон.

Лідія Таран
Лідія Таран. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, до телеведучої почали доходити чутки, що її обранець має на стороні пасію. Таран не хотіла вірити, проте рішення Андрія почати нове життя її дуже збентежило.

Згодом шоумен оженився. Нова жінка народила Доманському двох дітей.

Лідія поставилася по-філософськи до проблеми. Вона у гарних стосунках розійшлася з чоловіком і вдячна, що він подарував їй найдорожче – її дитину.

Якщо вас цікавить тема зіркових стосунків, радимо також подивитися відеоматеріал про кохання молодого Гогена Солнцева та його літньої пасії:

 

Схожі статті