Відкрилася несподівана правда про життя першої дружини Філіпа Кіркорова: зникла зі сцени, стала вчителем

Філіп Кіркоров - справжній король поп-сцени. Він завжди був любимцем публіки та серцеїдом. Давайте дізнаємося, кому першій чоловік віддав своє серце.

Філіп Кіркоров став не просто легендарним артистом. Він – символ епохи вітчизняної естради. На його творчості виросло не одне покоління.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, відомості йому додав скандальний шлюб з Аллою Пугачовою та не менш скандальне розлучення зірок. Вважається, що Примадонна була першою дружиною, адже шлюб був укладений офіційно. Проте, особисте життя співака було більш насиченим.

Редакції “Сенсації” вдалося дізнатися, хто насправді був першою жінкою короля естради.

Її звати Марія

У далекому 1988 році у балеті, що служив хореографічна підтримкою Філіпа Кіркорова з’явилася талановита дівчина – Марія Шатланова. Артист одразу її примітив та зробив примою.

Філіп Кіркоров та Марія Шатланова. Фото взято на просторах мережі.

Близькі Марії згадували, що співак своєму оточенню представляв, як дружину. Втім, до РАГСу не поспішав. У творчих колах поповзли чутки, дівчину називали зневажливо “гастрольною дружиною”, адже разом з артистом вона побувала на багатьох виступах.

Марія Шатланова та Філіп Кіркоров. Фото взято на просторах мережі.

У 2001 році стало відомо, що жінка завагітніла, а через 9 місяців вона народила чудову дівчинку, яку назвала Стася.

Марія Шатланова з донькою. Фото взято на просторах мережі.

Цю дитину поп-король не визнав своєю. Більше того, у медіа з’явилася пізніше інформація про те, що дівчинка народилася у стосунках Марії з бізнесменом Олегом Баліцьких.

Зараз жінка займається йогою, вона стала вчителем та наставником для багатьох, хто цікавиться східною філософією. З Філіпом Кіркоровим вона не бачилася вже майже 20 років.

Марія Шатланова стала інструктором йоги. Фото взято на просторах мережі.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.