Таємна дружина Олега Винника Таюне не втрималась та розповіла, як ощасливив її співак: це не спільна дитина

Таїсія Сватко зачарувала всю Україну ніжним голосом. Проте, саму її причарував Головний Вовк країни. Ми розкажемо як.

Таїсія Сватко традиційно співала на бек-вокалі в Олега Винника. Це тривало до тих пір, допоки головний серцеїд країни не вирішив допомогли розкритися співочому таланту жінки. Він написав декілька пісень та відпустив свою квітку на велику сцену для сольного виступу.

Таюне
Таюне. Фото взято на просторах мережі. 

До речі, Таїсія супроводжує Олега протягом всієї кар’єри. Вважається, що саме вона і є дружиною Винника. Втім, сам співак ці чутки не підтверджує та не спростовує. Артист просто взяв позицію не ділитися подробицями особистого життя.

Олег Винник і Таюне
 Олег Винник фото з дружиною Таїсією. Світлину взято на просторах мережі.

Чим Олег Винник так ощасливив Таїсію Сватко?

Прихильники на фан-сторінках, присвячених багато фантазують на тему того, які стосунки у цих співаків. Проте, сама Таюне дуже щиро та відкрито ставиться до своїх прихильників та прямо розповідає про всі моменти, які переживає разом з Повелителем вовчиць.

Хоча тема родини Олега Винника для медіа лишається загадкою, у Таїсії з вокалістом є традиція публікувати спільні фото та вітати публічно один одного зі святами.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі. Кадр взято з концертного виступу артистів на телеканалі Україна. 

Таїсія веде свій особистий блог, де і поділилася звісткою про те, як ощасливив її Олег Винник. Виявилося, що щасливою зробила жінку композиція, яку співак написав для її виступів. Трек “Солодкі сльози” допомогла Таюне отримати відзнаку “Українська пісня року”.

Таїсія не раз відзначала, що вона має за радість виконувати написані Олегом Винником пісні. На її думку, вони дуже красиві і бажання того, щоб вся Україна почула їх і мотивує жінку до сольної кар’єри.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.