Вагітна Василіса Фролова більше не збирається працювати: піде з шоу-бізнесу після народження малюка

Василіса Фролова не збирається повертатися до роботи...

Зовсім нещодавно Василіса Фролова відсвяткувала свій 43 день народження. Телеведуча відчуває себе абсолютно чудово і сповнена енергії. На вечірці з нагоди свого дня народження зірка повідомила, що у неї народиться хлопчик.

Плани на майбутнє

Телеведуча знаходиться на останньому терміні вагітності і має народити свого первістка з дня на день. Зірка вже знає, чим займеться після появи на світ малюка, а також планує кардинальну зміну іміджу. Напередодні народження свого первістка відома українська телеведуча дала інтерв’ю виданню “Viva”.

Василіса Фролова

Стало відомо, що Василіса Фролова не поспішає повертатися до роботи і хоче в повній мірі насолодитися декретною відпусткою.

Василіса Фролова

“Планую насолодитися декретом сповна (в моєму випадку законні два місяці) і акумулювати енергію на реалізацію давно закинутих і абсолютно нових ідей. Не здивуюся, якщо після появи малюка наважуся на радикальну зміну зовнішності. Стиль життя і без того зміниться, а як наслідок, це органічно відіб’ється і на всіх робочих моментах”, – зазначила зірка.

Також ведуча зізналася, що більше 15 років була одержима думкою і спробами народити дитину. Її чоловіків це, звичайно ж, лякало. На сьогоднішній час Василіса Фролова дивується з того, що навіть змусила одного з них здавати аналізи, щоб зачати дитину.

“Але моя надмірна зацикленість на цьому питанні і ставала перешкодою до здійснення мрії. Я підсвідомо не хотіла звертати увагу на інші аспекти життя, але ж вона прекрасна. Необхідно було повністю на всіх рівнях відпустити це питання, навіть забути про нього. Для цього треба було кілька років”, – каже майбутня матуся.

Схожі статті