Повернення Алібі. Чи справді дует сестер розпався через конфлікт? Ангеліна не втрималася та звинуватила Анну

Дівчата заперечують, але глузування Аліни кажуть самі за себе...

У 2012 році усі заголовки авторитетних ЗМІ писали одне й те саме: гурт Алібі розпався через сварки Аліни та Анни Завальських. Вчора колишній дует вразив українську аудиторію шаленим зізнанням: вони знову співатимуть разом. Дівчата дали екзлюзивне інтервю журналістам програми “Життя відомих людей”.

Чому гурт розпався?

За словами учасниць гурту, кожна з них почала займатися своїм сольним проектом. Більш того, обидві стали мамами. Поєднати ці нові обставини з роботою в дуеті було нереально, тому вони поставили його на паузу.

Дівчата, як завжди, були дуже спокійні на інтерв’ю та не лякалися питань.

І хоча дівчата ніколи не говорили, що проект закритий, їх вже почали титрувати як “екс-учасниць”. При цьому організатори концертів продовжували дзвонити і запрошувати саме “Алібі”. По радіо звучали їхні пісні – про них не забували. І ось, через стільки років Ангеліна та Аня дозріли для того, щоб повернутися.

Чи були сварки?

Дівчата навіть одяглися в одному стилі.

Сестри Завальські чесно зізналися, що сварки були. Ангеліні не подобалося, що Аня перетягує увагу журналістів на себе та не дає вставити слова. Ангеліна підтвердила, що це правда і навіть вмудрилася “вколоти” балакучу сестру:

“Ти більше розмовляєш, а я більше співаю”, – пожартувала Ангеліна.

Анна не знайшла, що відповісти та відповіла: “Мабуть так”.

Взагалом, дівчата зрозуміли, що ім знову є, що сказати. Приводом для цього став ювілей їхнього батька декілька років тому. Він дуже болісно переживав те, що сестри Завальські більше не працюють разом. Зберігши підготовку в повному секреті, вони дали в його честь закритий концерт в київському “Caribbean Club”. Це був приємний шок для нього.

Схожі статті