Син 91-річного Григорія Чапкіса терміново вилетів з Америки до України: що приховує від фанатів хореограф?

Як почувається престарілий танцюрист?

Відомий 91-річний хореограф Григорій Чапкіс був одруженим чотири рази та має велику родину. Цікаво, що в останній шлюб вступив танцюрист відносно недавно: минулого року.

Грег Чапкіс

Другою дружиною харизматичного Григорія Чапкіса і мамою його відомого сина Грега стала його ж учениця. Звати жінку Наталія. Пара вирішила одружитися у 1980 році. Жінка зараз має свою танцювальну школу.

Їх син пішов стопами батька та дуже захоплюється хореографією. Проживає чоловік не в Україні. Зараз він мешкає і працює у Сполучених Штатах Америки. У нього є власна танцювальна школа, тому він є відомим хореографом-постановником.

Старша сестра 42-річного чоловіка Лілія керує філією “Chapkis Dance” в Італії. Дружина Грега Ембер допомагає йому в розвитку школи “Chapkis Dance”. Пара разом 20 років, вісім з яких – в шлюбі. У подружжя є двоє синів – 12-річний Микола та 5-річний Максим.

 Побачити батька

Грег вирішив побачити свого хворого батька. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Він опублікував селфі на борту літака.

Пізніше він також опублікував відео з Києва. На одному з них він показав пейзажі міста, проїжджаючи в автомобілі через міст Патона.

“Пробую ще раз. Виліт в Україну. Щоб побачити батька”, — підписав історію танцюрист.

За попередньою інформацією, у 91-річного танцівника залишкові явища після запалення легенів – у нього скувало спину і ноги.

Нагадуємо, що кілька тижнів тому знаменитий хореограф Григорій Чапкіс повторно потрапив до лікарні. Тоді Грег закликав своїх прихильників помолитися за батька, додавши, що йому зараз погано.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.