Аліна Гросу поділилася подробицями розлучення

Будь-які зміни у житті зірок не лишаються непоміченими. Проте не завжди зірки готові ділитися подробицями особистого життя.

Українська співачка Аліна Гросу, яка кілька років живе і працює в Москві і яка пів року тому вийшла заміж за російського бізнесмена подала на розлучення. Днями пара офіційно розлучилася і артистка вирішила поділитися подробицями розпаду сім’ї.

Все почалося з того, що у грудні минулого року після повернення з концерту екс-чоловік Аліни Гросу запропонував їй пожити окремо. Як зазначає співачка, бізнесмен чесно розповів їй про нову жінку у його житті і спроби розпочати з нею романтичні стосунки.

За словами дівчини, ініціатором розриву відносин став Олександр Комков. Для Аліни це рішення виявилося дуже несподіваним і вона переїхала від нього на іншу квартиру.

Через певний час дівчина почала робити спроби налагодити стосунки, але Комков чітко дав зрозуміти, що не хоче цього.

Ще до весілля рідні відмовляли дівчину від цього кроку. А батько зірки взагалі був переконаний, що стосунки вичерпають себе за рік. Про те, що батько був правий Аліна до останнього мовчала і розповіла правду лише тоді, коли пара прийняла рішення про розлучення. Про саме ж розлучення дівчина розповіла рідним лише через місяць після прийняття рішення.

Співачка пояснила свої дії тим, що не хотіла аби їй щось казали. За словами дівчини їй було соромно і образливо зізнатися у тому, що стосунки не склалися, а рідні були праві у цьому.

Незадовго після розлучення Аліна Гросу випустила кліп на нову пісню «Голый король», яку присвятила чоловікові-зраднику. Кадр з кліпу співачка розмістила у себе на сторінці в Інстаграм.

 

У коментарях під знімком підписники активно підтримували виконавицю і похвалили її останню роботу: «Ідея з козликом чудова!», «Я навіть не зрозуміла що трапилося. Аліна, ви професіонал» і так далі.

Нагадаємо, що батьки Аліни Гросу витратили на розкішне весілля в Італії доньки з Олександром Комковим 100 тис. євро.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.