Чим живе і як зараз виглядає Святослав Вакарчук: вся правда про роман з Христиною Соловій і гурт Океан Ельзи

Минулого року Святослав Вакарчук відсвяткував 45-річчя. Чим живе легендарний артист зараз та які таємниці приховує? Давайте дізнаємося.

Герой нашого матеріалу – Святослав Вакарчук, лідер легендарного гурту “Океан Ельзи”. Він міг стати викладачем, як і його батько, проте ще на початку 1990-х хлопець зрозумів, що його серце кличе до музики.

Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук у студентські роки. Фото взято на просторах мережі. 

У 1994 році разом з товаришами Святослав формує гурт, який стане відомим на всю Україну – “Океан Ельзи”. Вакарчук став не просто вокалістом, а й автором більшості текстів і музики та незмінним лідером гурту.

Далі почався період творчих злетів. Гурт полюбила вся Україна за його нестандартність: у той час, коли навколо всі радіостанції крутили російську попсу, на естраду увірвався гурт, що мав драйвову музику та ліричні тексти виконував рідною мовою.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук на сцені під час виступу. Фото взято на просторах мережі. 

Чому “Океан Ельзи” більше не виступає на сцені?

Цікаво, що гурт не оголошував про припинення своєї діяльності. Навіть коли Святослав пішов у політику, інформації про те, що “Океан Ельзи” розпався – не було. У 2017 році Вакарчук на своїй пресконференції заявив, що група йде у велику творчу паузу довжиною в один рік. Причина – стомлення від нескінченних турів та виступів. Втім, вже у 2018 році хлопці повернулися на сцену, а наступного року у Національній опері України відбувся їх благодійний концерт.

У зв’язку з пандемією, звісно, що артисти у 2020 році не збирали концертних залів. Проте, у Святослава є вже нова пісня.

Роман з Христиною Соловій

Стосунки зі своєю колишньою підопічною Святослав не коментує. Сама ж Христина ще минулого року зазначила, що все дуже очевидно: роману не було.

Святослав Вакарчук з Христиною Соловій. Фото взято на просторах мережі.

Зараз Вакарчук живе творчим життям, відійшов від політичних справ у партії “Голос”.

Схожі статті