Сергій Притула різко висловився про інтелект українських зірок та розповів чого насправді варті знаменитості

Сергій Притула завжди відрізнявся прямолінійністю характеру. Мабуть, за це його і полюбила вся країна.

Сергій Притула став відомим глядачам завдяки своєму гумору та таланту. У 2006 році він створив собі в’їдливий саркастичний образ “Тернопільський сірий”, що різко висловлювався про українських знаменитостей в українському Камеді клабі. Та його почали впізнавати після ранкового шоу “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном та Олею Фреймут прокидався разом з усією країною.

Молода Оля Фреймут, Олександр Педан, Сергій Притула. Фото взято на просторах мережі.

Вже на початку кар’єри чоловік проявляв свою прямолінійність та не цурався різких коментарів. За собою він закріпив образ правдолюба, а ще артиста з міцною громадянською позицією.

Сергій Притула. Фото взято на просторах мережі.

Ризикнув чоловік також піти і в політику. Втім, згодом шоумен зрозумів, що все ж таки його місце не серед державників, а серед діячів кулььтури.

Притула у прямому ефірі дозволяв собі різкі висловлювання в бік урядовців. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно стало відомо, що Сергія Притулу ми дуже скоро побачимо у звичному амплуа ведучого, адже його кандидатуру обрали до участі в проекті “Де логіка?”. Це інтелектуальна гра, де будуть змагатися зірки шоу-бізнесу.

Після перших зйомок, ведучий розповів, як насправді поводять себе знаменитості, які у соціальних мережах створили собі інтелектуальний образ. За словами шоумена, зірки боялися виглядати недолугими.

“Бували персонажі, які вимагали “здати” їм завдання, що потрібно було виконувати у програмі, до зйомок! Так боялися виглядати недолугими”, – розповів Сергій.

За словами ведучого, були моменти, які виводили його з себе. Наприклад, коли слабкі гравці намагалися компенсувати незнання тролингом та хамством у бік суперників.

 

Схожі статті