Як виглядають діти та онуки радянських легенд: Юрія Нікуліна, Ірини Муравйової та інших улюбленців публіки

Фільми з їх участю стали безсмертною класикою, а на творчості акторів виросло не одне покоління. Погляньте, як виглядають нащадки легенд.

З кожним роком лишається все менше улюбленців СРСР – артистів, які своїм талантом розбавляли сіру буденщину дефіциту та постійних черг. Будуть пам’ятати цілі покоління Юрія Нікуліна, Юрія Яковлєва, Ірину Муравйову, Олега Янковського, Тетяну Лютаєву. Давайте подивимося, як виглядають нащадки легендарних артистів. Редакція “Сенсації” зробила підбірку порівняльних фото.

Юрій Нікулін

Цей актор відмінно проявив себе у комедійному жанрі. Його найвідомішими роботами стали кіноновели про пригоди Шуріка, “До мене, Мухтар”. Цікаво, що свій шлях Юрій почав з циркового мистецтва.

Онук Нікуліна – його повний тезка. Щоправда, хлопця нарекли Юрієм Нікуліним-молодшим.

Юрій Нікулін та його онук.

Олег Янковський

Пам’ятаєте барона з фільму “Той самий Мюнхгаузен”? Ним і був легендарний Олег Янковський. Чоловіка не стало у 2009 році, після довготривалої боротьби з раком підшлункової залози. Акторську справу зірки продовжує його онук Іван. Вже будучи дорослим і талановитим юнаком, він поступив в московський ГІТІС і продовжує підкорювати театральний олімп.

Іван Янковський – онук легенди.

Юрій Яковлєв

Син, Антон, зірки “Іронія долі” пішов стопами батька. Спочатку навчався у МХАТі, а потім переїхав до Англії. Тепер ставить культові п’єси Шекспіра, Толстого та інших класиків.

Копія батька Антон Яковлєв.

Тетяна Лютаєва

У головної героїні “Гардемарини, вперед” двоє дітей Агнія та Домінік. Цікаво, що брат і сестра – рідні лише за матір’ю.

Діти Тетяни Лютаєвої

Ірина Муравйова

У кіно Ірині діставалися ролі простих, але дуже впевнених у собі жінок, які йшли до мети. Чого тільки варта її робота у фільмі “Москва сльозам не вірить”. Син акторки, Данило Ейдлін, став просто її копією.

Син Ірини

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.