Де живе Наталя Могилевська? Новий маєток улюбленої співачки має унікальний стиль: позаздрить навіть Полякова

Могилевська похизувалася новою домівкою.

Українська відома співачка Наталія Могилевська рік тому переїхала у двоповерховий будинок на березі Дніпра, що знаходиться прямо на першій берегвій лінії. Як відомо, більшість часу  зірка живе в центрі Києвау квартрі, як і більшість знаменитостей. Адже це зручніше. Так робить, наприклад, Оля Полякова.

Ближче до природи

Наталя захотіла бути ближче до природи та перебралася на дачний масив Лівого берега Дніпра шість місяців тому. Тепер у неї двоповерховий, екологічний будиночок з дерева, який, до речі, оснащений сонячними батареями.

Кадрами поділилося видання “Країна UA”.

Так, у новій домівці є кухня-вітальня, зал для творчих репетицій, кілька спалень на другому поверсі і тераса на вулиці. Її прикрашають китайські ліхтарики і полотно з зображенням індійського богу достатку Ганеші.

Двір біля маєтку досить невеличкий, всього кілька соток. На території мається гараж на одне авто і зелень. Судячи з усього, цього для Наталії цілком достатньо, адже вона живе одна з собакою.

Нерухомість

Фото будинку Могилевської.

І хоч новий маєток співачки знаходиться прямо на березі, персонального пляжу або особистого виходу до води у неї немає. Відзначимо, що за документами з реєстру цей будинок не значиться в власності співачки. Можна припустити, що вона його знімає. До слова, у виписці значиться, що у Наталії є дві сусідні квартири в “сталінці” на Шовковичній, де вона і проживала багато років. Також артистка володіє віп-апартаменти і трьома гаражами в клубному будинку на Мічуріна. І ще три квартири співачки розкидані по різних районах Києва: Позняки, Либідська, Лук’янівка.

Схожі статті