Нескромна Маша Єфросиніна одяглася в латекс та утнула неочікуване: можна все, якщо діти не бачать

Маша Єфросиніна вирішила остаточно вразити телеглядачів.

Нещодавно популярна телеведуча Маша Єфросиніна поділилася новою публікацією на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. За допомогою неї вона показала прихильникам свій образ для нового епізоду гумористичної телепередачі “Ліги сміху”.

Участь Єфросиніної в новому для неї проекті

Таким чином Маша Єфросиніна анонсувала свою першу гру з командою гумористів.

На світлинах вона показала себе під час зйомок шоу.

Амплуа дійсно незвичне для Марії.

Єфросиніна з’являється в двох образах, проте обидва вони повністю складаються з чорного одягу і виглядають дещо незвично для стриманої шоувумен.

“Сьогодні моя перша гра в “Лізі сміху” з веселим бобрами! Звичайно ж, пішли з козирів”, – написала ведуча.

Так, спочатку Єфросиніна з’являється в оточенні українських комедіантів, серед яких Сергій Бабкін, Володимир Дантес і Станіслав Боклан. На кадрах ведуча одягнена в облягаючі чорні штани, босоніжки і стильний шкіряний жакет. Пізніше Єфросиніна вийшла на сцену у вбранні з латексу. Завершили образ чорні туфлі-човники на високих підборах.

До речі, Маша неодноразово розповідала, що дуже хвилюється шодо того, чи вдасться їй вписатися у проект.

Нагадуємо, що в інтерв’ю програмі “Життя відоміх людей” ведуча розповіла, що сильно переживала, коли її 17-річна донька Нана поїхала вчитися в Канаду. Сталося це не так давно, і Єфросиніній важко з цим змиритися.

Ведуча розповіла, що сама Нана та її батько почали готувати її до від’їзду за кілька років. Втім, це не особливо допомогло, адже у матері досі перед очима момент, коли її дочка з валізами в поодинці йде до терміналу аеропорту.

Схожі статті