Ольга Сумська поділилася архівними фото. Жінка-вамп: червона помада, чорне кучеряве волосся та стрункі ноги

Ольга Сумська останнім часом обожнює хизуватися бувалою вродою.

Народна артистка України, українська Роксолана та просто неймовірна красуня Ольга Сумська часто радує шанувальників кадрами зі свого архіву, який у неї, за словами акторки, величезний. Жінка любить ділитися спогадами з публікою, часто розповідає історії і ніколи не раагує гостро на критику. Поведінка спражньої української леді.

Наче Настя Каменських

Нещодавно вона поділилася фото, на якому позує в образі в стилі 90-х. За лічені години публікація на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм набрала безліч лайків і коментарів. Знаменитість досить часто публікує фото з домашнього архіву та хизується його розміром. Однак, Ольга Сумська зазначила, що навіть не пам’ятає, який це був фільм.

Перед камерою молода актриса позувала в стильному одязі. Вона позувала в червоній міні-сукні, що дозволило зірці похвалитися стрункими ніжками, і чорному шкіряному плащі. Широкий і масивний золотистий пояс підкреслив тендітну фігуру Сумської. Наряд вдало поєднувався з туфлями на невисокому каблуці. Особливого шарму її образу додали масивні аксесуари на шиї. На архівному кадрі Ольга Сумська позувала з червоним кучерявим волоссям. На її обличчі був розкішний макіяж. Актриса підкреслила очі чорними стрілками, а губи – насиченою червоною помадою. Так, на фото вона стала дуже схожою на кучеряшку Настю Каменських.

Шанувальники написали актрисі безліч позитивних коментарів.

Вони відзначили, що мода 90-х років, як можна помітити, актуальна до сих пір. Тому Ольга Сумська виглядала стильно і вишукано, як і зараз.

Схожі статті