Скандальна Оля Полякова та “відома плакальниця на похоронах” Тіна Кароль помирилися: не дочекаєтеся!

То міг подумати, що Тіна Кароль та Оля Полякова так швидко знайдуть спільну мову.

Оля Полякова нещодавно поділилася на особистій сторінці в Instagram пародією на власну композицію “Королева ночі”, яку виконала гімнастка Ганна Різатдінова в новому телевізійному шоу “Ліпсінк Батл” на каналі “1 + 1”.

Оля Полякова

Артистка вийшла на сцену, щоб підтримати спортсменку і подякувати їй за чудову роботу над номером.

Виступ

Гімнастка чудово повторила міміку і рухи Полякової під час концертів, хоча спортсменка зізналася, що дуже довго готувалася до виступу.

“Я коли дізналася, що буду пародіювати Ольгу, то дуже боялася. Тому що її настільки багато на сцені, і моєї енергетики просто не вистачить”, – розповіла за кадром “Ліпсінк Батл” Анна Різатдінова.

Зустріч Тіни Кароль та Олі Полякової

Анна Різатдінова

Суперблондинка вийшла на сцену під кінець пародії та зазначила, що в захваті від номеру Анни. Потап на правах ведучого запропонував Поляковій та Кароль, яка також є ведучою шоу пародій якимось чином прокоментувати гучний скандал між ними, який розгорівся після третього ефіру шоу “Маска” на телеканалі “Україна”.

Але зустрівшись на одній сцені сварок не стали провокувати: співачки обмінялися люб’язностями та лестощами. Тіна Кароль представила Олю як “неповторну діву ночі” й додала: “Хочете між нами Ліпсінк батл? Не дочекаєтесь!”.

“Знаєш, Тіна, я думаю, для наших з тобою батлів потрібно знімати окреме шоу. Нас і так з тобою занадто багато, тому давай краще приділимо ефірний час іншим артистам та будемо насолоджуватися їх талантами”, — відповіла Полякова.

Деякі вважають, що сварка зірок – лише піар для просування нового хіту Тіни, але правди ніхто крім Олі та Тіни не знає.

Схожі статті