Віктор Павлік вперше показав свою маму: скромна пенсіонерка з тугою в очах. Чим і як живе літня жінка?

Віктор Павлік мав репутацію улюбленця українців, допоки всі не дізналися таємниці особистого життя. У мережі спливло фото його матері: як опікується жінкою син.

Віктор Павлік претендує отримати звання найбільш обговорюваного співака: спершу всі дізналися про його інтрижку з концертною директоркою, яка переросла у роман та подальше одруження. Тепер артист сам спровокував нову дискусію на власній же сторінці в Інстаграмі.
Віктор опублікував світлину своєї матері.

Віктор Павлік з дружиною
Віктор Павлік з дружиною Катериною Репяховою. Фото взято на просторах мережі. 

Артист вирішив показати, як привітав свою найріднішу людину з Міжнародним жіночим днем.

Похизуватися не вдалося, адже у коментарях почалося обговорення долі його мами.

Перед нами проста літня жінка, яких сотні в Україні. Вона вдягнула нову кофтинку та позує разом з кошиком квітів від сина. Віктор радісно заявляє:

“Мама щаслива!”. 

Жінку звати Олександра. Майже у 80 років вона знялася у кліпі сина. Сам же артист зізнавався раніше, що боявся дуже розповісти правду про хворобу та смерть свого молодшого сина Павла.

Віктор Павлік з покійним сином
Віктор Павлік з покійним сином. Фото взято на просторах мережі.

Втім, приховувати інформацію довго не вдалося. Як відреагувала жінка про новину, що їй знову доведеться отримати почесний статус бабусі – невідомо. Навіть Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, не розповідала подробиць.

Світлина з мамою вразила підписників співака. Одразу прихильники звернули увагу на те, наскільки скромним є помешкання, де живе жінка.

Підписники звернули увагу на помешкання де живе мама Віктора Павліка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

До речі, раніше стало відомо, що у Віктора Павліка є дорога машина, вартістю в 1 мільйон гривень – Toyota RAV-4 HYBRID. Її артист публікував у сторіз.

Улюблена машина співака – Тойота, коштує понад 900 тисяч гривень.

 

Схожі статті