Батько поп-діви Тіни Кароль: з яких причин його називали “злочинцем” та чому співачка позбавилася прізвища

Батько Тіни Кароль, Григорій Ліберман - дуже неоднозначна фігура у бізнесі.

У таланті Тетяни Ліберман (майбутньої Тіни Кароль) не сумнівалася навіть прискіплива Примадонна, яка вручила їй особисту нагороду. Дівчина вигравала безліч конкурсів та завоювала любов українського глядача з першого погляду у відеороботі “Више облаков”.

Проблемне прізвище

Тіна Кароль

Співачка розповідала, що коли переїхала з батьками до Івано-Франківська, то відчувала тиск з боку однолітків через свою національну приналежність. Прізвище Ліберман одразу ж виказувало її, як єврейку. Тіна навіть натякнула, що її за це цькували. Згодом, займаючись професійною діяльністю їй запропонували змінити реальне прізвище та ім’я на сценічні. Дівчина погодилася.

У 2006 році вона прокоментувала це:

“Це було частиною моєї угоди з продюсерами, але, чесно кажучи, я рада, що змінила ім’я. Мені здавалося, що це заважає мені в житті”.

Григорій Ліберман

Архівне фото.

Як повідомляли джерела “World News”, в слідчих органах України, після затримання скандального забудовника-афериста Анатолія Войцеховського, в розшук був  оголошений і Григорій Ліберман. Григорій Самойлович – мало відомий сам по собі, швидше його знають, як батька Тіни Кароль. Проте, у вузьких колах пліткують, що Гртгорій – один з найбільш знакових аферистів будівельного ринку.

Саме будівельна фірма Григорія Лібермана “УКОГРУП” зруйнувала садибу Грушевського на вулиці Саксаганського, 111. Після затримання генеральний директор компанії Гела Васильович Шіхашвілі заявив, що фактичним власником цієї сумнівної фірми є Ліберман. Також повідомлялося, що Григорій Самойлович Ліберман працював з Максимом Мікітасов по скандальному будівництві “Сонячна Рів’єра”.

Тіна Кароль вважає справу проти батька сфабрикованими, а реальним фігурантом справи є  Шіхашвілі. Раніше активісти звинувачували його товаришей в незаконних забудовах столиці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.