Хто оточує Наталію Мосейчук: все що відомо про чоловіка та дітей телеведучої – біографія, фото, цікаві факти

Обличчя Наталі Мосейчук знає кожен українець, але як живе відома журналістка поза камерами, і хто її оточує?

Батьки Наталії

Мама Наталі – вчителька молодших класів. Професію педагога вона обожнює, хоч іноді на роботі доводилося непросто. Мосейчук пишається тим, що її маму регулярно нагороджували грамотами від всіх генеральних секретарів КПРС. Телеведуча виховувалася разом з рідним братом Сашком.

Наталія Мосейчук разом з батьком та мамою.

Зірка розповідає, що їхній родині панував строгий патріархальний уклад: тато був незаперечним главою родини. Вдома панували справедливість і взаємна повага без всякої авторитарності. Краще виховання – це хороший особистий приклад. Наталія, як і її брат, до сих пір вважає своїх батьків зразком для наслідування.

Родина

Наталя Мосейчук двічі була заміжня. Вперше вона пішла під вінець у Житомирі і переїхала до Києва в пошуках кращого життя. Однак ні імені, ні особистості цього чоловіка Наталя не розкриває. Вона категорично не відповідає на будь-які питання про перший шлюб.

Але точно відомо, що саме від того чоловіка вона народила первістка сина на ім’я Антон. Саме в цей час шлюб Наталії розпався і телеведуча, через потребу в роботі, змушена була віддати 10-місячного Антона на виховання батькам. Хлопчик жив у Житомирі до 2-х років.

З другим чоловіком Іллею вони познайомилися в 1999-му році, на роботі. Але близькі стосунки тоді між ними не зав’язалися. Але через цілих 9 років вони знов зустрілися на роботі, але вже на “5 каналі”. Після тривалих і серйозних відносин Ілля зробив жінці пропозицію.

Сімейна світлина взята з веб-сайту “ТСН”.

Наталя щаслива в шлюбі. У 2012-му році вона народила другого сина, якому вони з чоловіком дали ім’я Матвій. Зараз старший син Мосейчук вже давно вчиться у ВНЗ на факультеті Міжнародної економіки, а молодший тільки готується до вступу в школу. Зараз вона намагається приділяти дітям якомога більше часу, найчастіше жертвуючи сном, але не роботою.

Схожі статті