Як зради Мурата Налчаджиоглу відобразилися на Ані Лорак: навіть найвродливіші жінки мають глибокі рани

Ані Лорак помітно змінилася після невдалого шлюбу. А що саме у співачці зазнало змін?

Їхній шлюб здавався казковим, кохання неймовірним, а скандал – найгучнішим в історії шоу-бізнесу.

Зрада Мурата Налчаджиоглу

Фото взято з мережі.

У 2018 році всі обговорювали лише одну тему – скандал в подружньому житті Ані Лорак. Справа в тому, що її чоловіка зловили на зраді люди, які згодом “злили” докази до мережі. Його зняли на відео в компанії іншої дівчини (киянки Біляєвої) в одному з караоке-клубів в Києві. На відео він обіймав її за талію, шепотів щось на вухо і притискав до себе. Як з’ясувалося, цією дівчиною виявилося Яна Бєляєва, відома в Києві Instagram-модель і неймовірна схожа за зовнішністю з дружиною турецького ловеласа.

Скандал

Після того, як відео потрапило в Інтернет, розгорівся справжній скандал. Одні стали на захист Мурата, а інші одразу ж нарікли чоловіка зрадником та бабієм. Сама Ані Лорак ніяк не коментувала ситуацію, але через пару днів виставила в сторіз фото без обручки. Все було зрозуміло без зайвих слів.

Співробітники караоке-клубу встали на захист Мурата (а як інакше, адже клуб належав Мурату).

“Ми тут завжди бачимо Мурата або одного, або в компанії друзів. У Ані, напевно, інші уявлення про відпочинок. Знайомі ми давно, він порядний, любить свою родину. Але не заперечую, що кожен чоловік може потрапити в таку ситуацію, якщо перед ним буде настирливо крутитися дама. Така наша натура”, – поділився діджей закладу.

Зміни

Ані Лорак
Ані Лорак

Одразу ж після розлучення Ані Лорак взялася за свій зовнійшній вигляд. Ряд експертів впевнені, що жінка мала навіть хірургічні втручання. У тому, що Лорак істотно збільшила груди, впевнена стиліст і дизайнер Ксенія Весніна – за її словами, досить просто порівняти її фотографії на початку кар’єри, і зараз.

“У такому віці вона вже все встигла над собою попрацювати: була і підтяжка, і збільшення грудей, різна корекція губ.”

Зради завжди важко переносяться і завдають серйозних травм психологічному стану та самооцінці. Наскільки перевтілення Кароліни повязані з Муратом – відомо тільки їй самій.

Дивіться, щоб дізнатися більше:

Схожі статті