Вірка Сердючка тріумфально повернулася у шоу-бізнес після довгого мовчання: на цей раз у ролі ведучої тревел-шоу

Вірка Сердючка стала однією з ведучих ювілейного сезону шоу про подорожі "Орел і решка".

Ювілейний, десятий, сезон “Орла і решки” продюсери та творці шоу вирішили відсвяткувати грандіозно, залучивши якомога більше зірок. У нових випусках щоразу з’являються нові дуети ведучих: не лише професійних працівників телебачення, а й артистів чи акторів.

Так одну з програм доручили вести Андрію Данилку та екс-солістці “золотого складу” гурту “Віа Гра” Вірі Брєжнєвій. Шоумен з’явиться перед телеглядачами в знаменитому образі Вірки Сердючки. Не забув артист і про срібну зірку на голові і навіть прихопив на зйомки маму, яку вже багато років грає актриса Інна Білоконь.

Відомо, що Сердючка з мамою та їхня тимчасова колега Брєжнєва проведуть вікенд у столиці Каталонії — Барселоні. Там зірки відвідають храм Саграда Фамілія, стадіон футбольного клубу “Барселона” і кримінальний район міста Ла Міна.

Творці шоу розкрили також ще декілька секретів випуску: дві Віри та естрадна мама однієї з них поселяться в замку Санта-Флорентіна, а хтось навіть спробує дайвінг з акулами.

Вірка Сердючка та Інна Білоконь з продюсеркою Орла і решки
Вірка Сердючка та Інна Білоконь з продюсеркою Орла і решки

Співачка Віра Брєжнєва зізналася, що досить легко знайшла спільну мову з колегами і назвала Данилка своїм найкращим співведучим. Артистка також підкреслила, що їхній спілний з Андрієм випуск — це справжній шквал емоцій та енергії.

Хоча обом Вірам сподобалася роль ведучих “Орла і решки”, вони поділилися, що не заздрять постійним працівникам проекту. Увесь робочий процес виявився надзвичайно інтенсивним і виснажливим. Але спілкування з людьми та щирі емоції компенсують будь-яку втому.

Схожі статті