Андрій Данилко поскаржився на Полякову та розповів про особисту проблему: “В мене комплекс неповноцінності”

Андрію Данилко доводиться важко поряд з Поляковою та Каменських.

У новітньому гіпершоу “Маска” стає все менше учасників, яких необхідно відгадати. Так, у минулому випуску було розгадано аж дві маски. Нагадуємо, що сенс програми полягає у тому, що зіркові детективи мають здогадатися, хто ж ховається у карколомних костюмах за манерою співу. При цьому голос учасників змінений.

Проблеми з самооцінкою в Данилка

Так, Андрій Данилко, обговорюючи особу таємничого Сома, заявив, що хоче якомога швидше зняти з цього учасника маску, адже той змушує його почуватись неповноцінним. Персонаж не хоче розмовляти українською і цього разу він виконав хіт “Я устал” гурту Quest Pistols, однак спілкуватись продовжує лише англійською. Після цього виступу детективи засумнівались, чи справді там ховається іноземець. Андрія Данилка Сом геть збив з пантелику.

Зіркові детективи.

“Хочу зробити маленьке звернення: у мене через маску цієї риби комплекс неповноцінності. Дякую Олі, що підкрутила мені навушник, я послухав підказки і нічого не зрозумів. Я дуже хочу, щоб Сом потрапив до номінації, ми все таки зняли з нього маску і дізнались, хто там”, – зазначив Андрій Данилко в ефірі.

Варінти

Сом.

Після цього Оля Полякова  зауважила, що весь час їй не дають спокою засмаглі ноги персонажа, тож у цьому образі, на її думку, може критись Віталій Козловський чи Діма Коляденко, які полюбляють солярій.

“Андрій Бідняков може так розмовляти, адже він багато подорожує, звідси й засмагла шкіра. Або чоловік Камалії”, – сказала Настя Каменських.

Врешті, детективам так і не вдалося дійти згоди, а Сом повинен продовжувати участь у шоу.

Схожі статті