Вагітна дружина Віктора Павліка вирішила виправдатися та пояснила, чому “розбила чужу родину”

Катерина Павлік готова захищати себе та свою родину від "нападів" хейтерів та не мовчить у відповідь на звинувачення.

Катя Павлік постійно стає мішенню для хайтерів, які не дають вагітній дівчині спокою через її минулий вчинок.

Нагадуємо, що концертний директор Віктора Павліка декілька років була коханкою чоловіка, а згодом стала його дружиною після гучного розлучення з колишньою жінкою та смерті їхнього сина.

Виправдання

На жаль, у коментарях під публікаціями на особистій сторінці Каті в соціальній мережі Instagram постійно з’являються звинувачення, образливі вирази та провокативні питання стосовно їхнього шлюбу та моральних сторін їхніх стосунків.

Блогерка не терпить подібних речей. Вона, або ж видаляє негативні відгуки про свою особистість, або ж жорстко відповідає, пояснюючи свою точку зору. Так сталося і в цей раз: одна з підписниць вирішила запитати, чи щасливі Віктор Франкович та Катя у шлюбі після такого гучного скандалу.

Однак, це навряд переконає людину, яка вважає вчинок Катерини поганим.

Катерина на відповідь чекати не змусила і виправдалися:

“Інша жінка публічно заявляє, що не була щасливою у шлюбі 20 років. Розбивати було нічого. Якщо чоловік приймає якесь рішення, значить воно чимось виправдано. Та бути щасливою чи ні — це вибір кожної жінки. Я на це впливати ніяк не можу. Коли люди розходяться – це не горе, а нові можливості”

Нагадуємо, що одразу після весілля Каті та Павліка у мережі розгорівся гучний скандал за участі його колишньої дружини Лариси, яка вирішила розповісти “усю правду” про те, як її чоловік поводився та як витрачався на коханку. Катя одразу відреагувала на заяву та почала звинувачувати Ларису у жадібності та користолюбстві. Таким чином, розмова більше нагадувала сварку через гроші, а не через коханого.

Схожі статті