Епатажна Катерина Осадча одягла на голову капелюшок з капусти та сама собі здивувалася: “Тепер я бачила все”

Катерина Осадча неабияк здивувала шанувальників новим образом.

Робота Каті Осадчої і її затребуваність в медіа диктують свої умови. У кожному з проектів, які вона веде, яскравий образ телезірки з ефектними даними колишньої моделі став частиною її професійної діяльності. Але якщо для нескінченних світських виходів, ефірів і зйомок для модних видань телеведучій допомагають створювати помітні образи дизайнери і стилісти, щедро приміряючи на неї всі свої найсміливіші фантазії, в повсякденному житті Катя вважає за краще відпочивати вибираючи дуже спокійний та витриманий  одяг.

Знамениті капелюшки

Знамениті капелюшки виділяють Осадчу на будь-якому світському заході, а вона, як досвідчений журналіст, вивідує у зірок їх таємниці. Такої впевненості в собі і вмінню триматися, навіть коли на голові якась неймовірна конструкція, можна тільки позаздрити.

Кількість капелюшків зараз вже важко підрахувати: ведуча постійно поповнює свою колекцію головних уборів новими екземплярами. Вона привозить їх з Італії, Парижа, Канн, Венеції, причому деякі купує навіть на “блошиних” ринках, а деякі дістаються їй в подарунок від дизайнерів, шиються на замовлення або беруться в оренду. Осадча популяризувала капелюшну моду в Україні, і тепер дами набагато охочіше носять головні убори на світських заходах.

Капустяний капелюшок

Так, Катерина Осадча нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала кумедне відео з новим капелюшком із капусти.

Саме такий вигляд мала телеведуча у своїх Instagram stories.

Звісно, це був лише фільтр, адже з капусти хоча і можливо створити головний убір, але навряд він буде сидіти так добре, як і 2-D. При цьому  Катерина була абсолютно без макіяжу. Телеведуча сама здивувалася такому творінню у просторах Instagram, але на публіку все ж виклала.

Схожі статті