Юрій Горбунов підіймає рейтинги каналу: одягнув білу сукню, зробив голлівудське укладання та яскравий макіяж

Кумедні фотографії перевтілення Юрія Горбунова облетіли всю мережу.

Український телеведучий, зірка каналу “1 + 1”, зокрема шоу “Танці з зірками” та “Голосу країни”, Юрій Горбунов приміряв образ Тіни Кароль для участі в шоу “Ліпсінк батл”.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча в даний момент зактивно працюють в Україні і часто публікують фотографії на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм. Однак шанувальники нещодавно звернули увагу на кругленький животик популярної телеведучої, і помітили, що зараз вона чомусь намагається його приховати. Жінка стала частіше носити вільний одяг та навіть зрадила коханню до високих підборів. Так чи інакше, тим, хто підозрює телеведучу у очікуванні на поповнення доведеться чекати на офіційне підтвердження цих пліток.

Участь в розважальному шоу та популярна в мережі фотографія

А нещодавно стало відомо, що Горбунов візьме участь в шоу “ЛіпсінкБатл”, де зірки перевтілюються в інших артистів і намагаються повторити їх хіти. Так, український телеведучий випробував себе в ролі Тіни Кароль.

“У надійних руках наших чарівниць-гримерів! Готуюся перевтілюватися в Тіну Григорівну!. Головне встояти на підборах і не втратити по ходу перуку !!  Будете дивитися !?” – поцікавився Горбунов і додав хештеги.

Варто додати, що хоч костюмери та стиліста дуже добре постаралися, але Горбунов більше схожий на престарілу жінку на весіллі, ніж на красуню Тіну Кароль. Однак, спроба виявилася хорошою, адже образ вийшов настільки кумедним, що одразу потрапив у топ публікацій в соціальній мережі Інстаграм.

Схожі статті