Ксенія Мішина поділилася розчаруванням стосовно нових учасниць шоу “Холостяк” та засудила їхню поведінку

Колишня Холостячка вирішила висловитися з приводу нового сезону шоу та поведінки його учасниць.

Минулий сезон “Холостячки” став мабуть найуспішнішим сезоном франшизи. Завдяки витонченій натурі головної героїні та джентельменській поведінці учасників, шоу стало рейтинговим та вельми обговорюваним.

Успішний фінал

Більш того, жінка яка прийшла за тим, аби знайти кохання, стримала своє слово і віднайшла його. Зараз Ксенія знаходиться у щасливих стосунках з Олександром Еллертом, виховує свого сина та його доньку, і надихає жінок на те, щоб вони змінювали своє життя на краще.

Враження Ксенії

Нещодавно Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram запис, у якому розкриласвої враження про учасниць проекту нового сезону. І вони виявилися негативними. Дівчина повідомила, що проаналізувала свої емоції і детально розповіла про свої висновки.

“Ну ви розумієте, що я не можу пройти повз. Після виходу першої серії мене охоплювали різні почуття. У перший день я хотіла написати один пост і коли просканувала свої думки побачила в них багато осуду. Вдих-видих і я відклала цю ідею. Дати собі час, в такій ситуації не варто рубати зопалу. Але, погодьтеся, багато неоднозначності. Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Ну як? Як так можна? Чому деякі дівчата тааак поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності. Я як ніхто розумію в чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж. А потім я зрозуміла, що насправді мене так схвилювало. Не те, як вони ставилися до себе, не те, як жалісливо деякі дивилися на Холостяка, а то, як вони ставилися один до одного. Там відкривалися їх справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, насмішки, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство в адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно. Так це реаліті-шоу і я знаю наскільки там складно. Але як все ж помітно, що в серцях багатьох жінок моторошна конкуренція, незахищеність, безпросвітність. І мені шкода. Я хочу щоб ми, жінки, ставали добрішими. Ми всі по суті-сестри! Великий жіноче коло! І я впевнена, навіть в таких складних умовах коли-небудь інші 30 українок зможуть красиво підносити себе, навіть конкуруючи і претендуючи на одного приємного холостяка”, – написала Ксенія меседж до жінок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.