Вагітна Катя Осадча підкреслила зростаючий животик поясом, а фанатів попросили прокоментувати світлину

Катя Осадча вже не раз з'являлася у кадрі з акуратним животиком. Можливо на цей раз ми дізнаємося, чи при надії телезірка?

Катя Осадча вже двічі у житті ставала мамою. Жінка ще на початку своєї телекар’єри народила синочка Іллю. Зараз вона не шкодує, що тоді, ще зовсім молодою, відважилася на такий крок, адже зараз у неї є справжня опора у житті.

Катя Осадча позує поруч зі своїм старшим сином. Хлопцю на цій світлині 14 років. Фото взято з вільного доступу.
Катя Осадча разом зі своїм дорослим сином. Скріншот взято з Інстаграм сторінки жінки.

Коли Катя вийшла заміж за Юрія Горбунова, вона вирішила для коханого чоловіка також народити малюка. Кілька років тому стало відомо, що у цієї зіркової пари з’явився синочок, якого назвали Іван. Його подружжя не любить показувати багато навіть своїм прихильникам.

Та, здається, попереду на нас чекає ще одна новина про поповнення у родині Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, адже телеведуча вже не раз з’являється у кадрі з помітно зростаючим животиком. Ось з цієї світлини все почалося:

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Все стало більш очевидним, коли зірка брала інтерв’ю у Соломії Вітвіцької. Коли Катерина розвернулася у профіль, камера показала, як змінилася її фігура.

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Тепер зірка з’явилася на святкуванні Дня народження гурту “Казка”. Вона обрала для вечірки простору сукню ніжно бузкового кольору та підкреслила талію поясом.

На самій сторінці програми, ведучою якої без змін є Катерина, попросили поділитися враженнями від світлини, де Осадча неоднозначно прикрила свою фігуру.

Прихильників попросили прокоментувати побачене.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.