Як зараз живуть улюблені судді кулінарного шоу “МастерШеф”: Ектор-Хіменес Браво, Микола Тищенко та Литвинова

Не всі судді кулінарного гоу змогли затриматися в улюбленцях глядачів, але їм це безперечно вдалося.

Микола Тищенко

Блискучий кар’єрний зліт чекав зоряного ресторатора в 2011-му році. Зарекомендував себе як педантичного гурмана і вибагливого знавця світової кухні, він отримав пропозицію і стає одним з журі на кулінарному талант-шоу”МастерШеф”. Нова програма вривається в ефіри з божевільними рейтингами і просто підриває медійний простір України. Звичайно, і її учасники стають зірками номер один на нашому телебаченні.

Очевидно, що творці “МастерШеф” відводять Тищенко роль суворого альфа-самця: учасниці його бояться, але раз у раз закохуються, наприклад, Оксана Захарчук знаменита саме цим. Помітно, що Микола насолоджується такою увагою до своєї персони і цілеспрямовано тримає марку холостяка, щоб залучати все більше прихильниць. А свою місію на проекті Микола Миколайович позначав як виховання в Україні гастрокультури і плекання кулінарних профі європейського рівня.

У 2017-му році рейтинги телепрограми “Ревізор”, яка довго не могла прийти в себе після втрати Ольги Фреймут, знову піднімаються вгору. Тепер готелі і ресторани інспектує новий харизматичний ведучий – знаменитий бізнесмен Микола Тищенко.
Здавалося б, вище вже нема куди, але в 2018-му році медійна популярність Миколи Тищенка продовжує зростати. Він феєрично вривається в прямі ефіри на телеканалі 1 + 1 в рамках танцювального шоу. Зараз він політик.

Тетяна Литвинова

Програма “Все буде добре” стала відправною точкою Літвінової в мир шоу-бізнесу. Продюсери телеканалу “СТБ” підшукали для Тетяни ще одну підходящу посаду – член журі на кулінарному проекті “МастерШеф”. Їє партнерами по роботі стали Ектор Хіменес-Браво і  Микола Тищенко.

Ця трійця настолько гармонійно доповнювала один одного, що проєкт набирав ще більшіх обертів и популярності среди українських глядачів.

На СТБ можна Побачити ще кілька проектів з нею: фільм “Моя правда”, “МастерШеф. Діти” і “МастерШеф. Підлітки”, “Все буде смачно” і “Все буде добре”. Зараз Тетяна вирішила не продовжувати контракт з телеканалом.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво – єдиний постійний член жюрі шоу. Ві займається проектом та власними ресторанами, з якими зараз не просто:

“Ресторанний бізнес не виживає, він зараз в комі. Як і багато інших галузей. Ми з командою зробили реівент, освіжили концепції обох ресторанів, робимо різні маркетингові кампанії. У цей важкий час нам дуже важливо нагадувати нашим гостям, що ми ще тут. На жаль, за весь час пандемії, ми не отримуємо ніякої підтримки від держави, ні в якому її вигляді. Ми один на один з цією кризою. У нас велика команда співробітників, яким потрібно платити заробітну плату, оплачувати оренду. Ми намагаємося щосили, щоб оплатити всі наші рахунки за поставки, і просто, щоб вижити. Наприклад, запустили доставку, щоб забезпечити зарплату для команди і люди могли годувати свої сім’ї. Цього не зробив ніхто з ресторанів люксового сегменту. Але, звичайно, все одно йдуть збитки”, – розповів ресторатор.

Схожі статті