Влада Яму нахабно обманули українські полісмени: повернувся з казкової Флориди і життя пішло шкереберть

Влад Яма натрапляє то на фальшиві гроші, то на безчинство служителів закону, то на невихованість звичайних людей...

Ще зовсім недавно відомий танцюрист із задоволенням провів відпустку за кордоном з дружиною і сином. Там подружжя встигли покататися на дорогій машині Lamborghini, відвідати найпопулярніші заклади та відсвяткувати день народження Лілії Ями. Особисті сторінки соціальної мережі Влада Ями та його дружини були наповнені різноманітними фотографіями з відпочинку, який певно виявився дуже дорогим, з огляду на те, як активно проводила час родина. Про деякі приємні інциденти та не дуже, подружжя вирішило розповісти Катерині Осадчій, ведучій телепрограми на каналі “1+1” “Світське життя”.

Дружина хореографа та кермо спорткару

Лілія ж зізналася, що їй дуже сподобалося сидіти за кермом, через що вона не на жарт збільшила швидкість. Однак згадавши про штрафи, які бувають в Америці, а також з-за прохання сина пригальмувати, дружина танцюриста зупинилася.

“У неї спортивний характер і вона класно рулить насправді. Я їй довіряю”,
– запевнив Влад Яма.

Недоблесні українські поліцейські

Також танцюрист згадав неприємну ситуацію, пов’язану з українськими поліцейськими. У хореографа евакуювали автомобіль під час презентації проекту “Маскарад”.

“Поліцейські запропонували приїхати до них, познайомитися і заплатити на один штраф менше. Я приїхав, зробив фотосесію з дівчатками, підписав плакати. Приїхали за машиною – її не віддають. Виявилося, що штраф не закрили. Крім фотосесії, ми ще й заплатили зверху” , – розповів Влад Яма.

До речі, останнім часом новини від хореографа мають дивний характер: то його обманули з грошима, то запаркувалися так.  що не виїхати, то обманули зі штрафом.

Схожі статті