Відома блогерка отримала від Філіпа Кіркорова у подарунок екслюзивне коштовне намисто Chanel

Анастасія Євлеєва отримала від Філіпа Кіркорова подарунок, про який Алла Пугачова могла тільки мріяти.

Нещодавно відома російська блогерка, яка популярна по всьому пост-радянському просторі Настя Івлеєва відсвяткувала свій тридцятий день народження. Презенти з нагоди свого тридцятиріччя вона досі продовжує розбирати, адже ещодавно вона влаштувала грандіозну вечірку в Москві, скликавши на неї найзірковіших персон.

Подарунок від Філіпа Кіркорова

На один з подарунків Настя звернула особливу увагу, зазначивши, що коли відкрила коробочку, то лишилася дару мови. У себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Івлеєва опублікувала ролик, в якому показала сліпучу прикрасу, яку їй подарував поп-король Філіп Кіркоров.

“Це надзвичайно прекрасне, неймовірне намисто надіслав Філіп Кіркоров. У мене пропав дар мови. Ця божевільна краса не продається просто так”, – сказала Настя.

Блогер висловила подяку артисту за презент і зазначила, що це намисто стане її сімейною реліквією.

“Філіпе, ти прєлєст”, – підкреслила Івлеева.

Намисто від світового елітного бренду

Фото подарованої прикраси.

Варто додати, що прикраса дійсно незвичайна. Намисто з перлин та дорогоцінних каменів є роботою модного дому “Шанель”. У звичайних каталогах цього намиста ви не знайдете, тому сміливо можна робити висновок, що прикраса з еклюзивної колекції або ж взагалі була зроблена на індивідуальне замовлення.

До речі, у свій день народження телеведуча організувала салюти в декількох містах Росії. Оскільки Настя народилася 8 березня, то багато жителів вирішили, що феєрверки відбулися в честь Міжнародного жіночого дня. Пізніше з’ясувалося, що салют в Казані пройшов з порушеннями правил безпеки.

Схожі статті