Що стало з галасливим та вимогливим шеф-кухарем колись популярного кулінарного шоу “Пекельна кухня”

Його запам'ятали, як злого, вимогливого та галасливого. А який він насправді?

Арам Мнацаканов – ресторатор і телеведучий, популярність якому принесли передачі про кулінарію. Глядачі Росії і України знають шеф-кухаря завдяки проекту “Пекельна кухня”, в якому він виступав наставником.

Мнацаканов – визнаний гуру італійської кухні, амбасадор декількох торгових марок і власник ресторанних мереж в Росії. Він продовжує розвиватися як підприємець, відкриваючи заклади за кордоном.

Життя поза камерами

Зараз бізнесмен живе з третьою дружиною Наталією Малиновською. Жінка займається управлінням ресторанами і працює в області консалтингу. Вона власниця петербурзького рекламного агентства “Прайм”.

Велике місце в житті родини Мнацаканових займають подорожі. Арам не любить ділитися інформацією про особисте життя, але в його профілі в Інстаграм можна знайти багато цікавого про будні найпопулярнішого шефа країни. Він публікує фото з поїздок, ділиться рецептами і розповідає про ресторани. Бізнесмен відкритий до діалогу на публічних майданчиках і дає інтерв’ю ЗМІ.

Арам Мнацканов зараз

З 2013-го ресторатор випускає щорічник про петербурзьких ресторанах. Більше 15 років він є почесним президентом відділення Bosco di Ciliegi в Санкт-Петербурзі.

Мнацаканов був в числі факелоносців на Олімпійських іграх в Сочі. Бізнесмен викупив факел, який власноруч ніс в естафеті, і встановив його в ресторані “Пробка”. Сьогодні Мнацаканов – амбасадор автомобільного бренду “Порше”. А на прилавках книжкових магазинів з’явилася книга “Рецепти Арама Мнацаканова. Найсмачніші маршрути Європи”.

Схожі статті