Надя Дорофєєва показала свою моложаву маму: жінки на фото виглядають немов сестри. Дантесу пощастило з тещею

Надя Дорофєєва вважається однією з найпривабливіших артисток України. Цікаво подивитися, яка ж у неї мама?

Надя Дорофєєва. Героїня даного матеріалу – яскрава українська співачка, яку ми знаємо, як підопічну Потапа. Так завдяки співпраці з продюсером та роботою у дуеті “Время и Стекло”, артистка стала впізнаваною. Втім, і її сольна кар’єра виявилася напрочуд успішною.

Надя Дорофеева
Надя Дорофеєва. Фото співачки взято на просторах мережі.

Запам’яталася виконавиця хіту “Горит” ще й своїм лагідним характером на шоу “Голос країни”, де артистка стала тренеркою. В останньому випуску Надя дала шанс гоноровій Марії Рак, яка принципово хотіла працювати тільки з Дмитром Монатіком.

Марія Рак – учасниця шоу “Голос країни”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Учасниця влаштувала скандал та заявила, що не хоче ні з ким більше працювати окрім Дмитра. Коли Надя запропонувала їй свою руку допомоги, Марія відповіла лаконічно:

“Ладно”

Це дуже розізлило Тіну Кароль, втім сама Дорофєєва з повагою поставилася до емоцій дівчини.

Сьогодні, 16 березня Надя вирішила розповісти підписникам, що у її мами – День народження. Свою найріднішу людину співачка привітала на своїй сторінці в Інстаграмі.

Надя Дорофєєва показала свою маму – надзвичайно доглянута жінка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Надії.

Скільки років виповнилося іменинниці – співачка замовчує. Втім, можна побачити, що мама зірки виглядає дуже стильно: біла футболка з принтом, коротка зачіска та яскравий макіяж. Наступні світлини підтвердили, наскільки молодою в душі є жінка.

Мама Наді Дорофєєвої. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Побажаємо жінці здоров’я та довгих літ!

Схожі статті