Чому Ігор Кондратюк не покинув родину заради підопічної з “Х-фактору”: все про роман з Аїдою Ніколайчук

Ігор Кондратюк здобув шалену популярність ще на початку 1990-х років. Всі його знають завдяки програмі "Караоке на майдані".

Легендарний телеведучий Ігор Кондратюк надійно приховує таємниці свого особистого життя. Чоловік не піариться на темі стосунків з дружиною та всі секрети родини не розкриває на загал. Навіть у соціальних мережах знаменитість не публікує історій про сімейство та має обмежену кількість фото з рідними.

Ігор Кондратюк разом зі своєю дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Здавалося б з нього можна брати приклад, проте навіть Ігоря Кондратюка, який не був помічений в жодних скандалах, запідозрили у таємному романі з підопічною з шоу “Х-фактор”.

Ігор Кондратюк зі своєю багатодітною родиною. Фото взято на просторах мережі.

Під час того, коли Ігор Кондратюк був членом журі популярного співочого конкурсу на телеканалі “СТБ”, “Х-фактор”, на сцені шоу з’явилася проста дівчина з надзвичайним голосом: Аїда Ніколайчук.

Ігор Кондратюк зі своєю підопічною Аїдою. Фото взято на просторах мережі.

Талант дівчини відомий шоумен оцінив одразу та захотів, аби сильна конкурсантка була саме у його команді. Аїда була не проти. Ігор Кондратюк не приховував, що жінка виглядає дуже красиво, при цьому має гарні вокальні дані.

До речі, під сильним керівництвом та мудрим наставництвом, Ніколайчук отримала перемогу у третьому сезоні “Х-фактору”.

Ігор Кондратюк та Аїда Ніколайчук. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, така співпраця не сподобалася законній дружині Ігоря. В передачі “Перші Другі” на телеканалі ZIK чоловік наважився прокоментувати випадок:

“Дружина сказала, що я якось не дуже правильно дивлюся на Аїду Ніколайчук. Це був епізод, який називається “Репетиція”. Там всюди оператори, там не може бути історій, які можна домислити! “

Втім, ні переможниця “Х-фактору”, ні сам Кондратюк не підтвердили, що між ними був роман.

Схожі статті