Колишня солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська зізналася у зрадах: екс-чоловік такого не очікував

Слава Камінська не приховує, що вдавалася до адьюльтеру...

Нещодавно колишня солістка популярного гурту Слава Камінська дала відверте інтерв’ю на YouTube-каналі “Люкс FM”.

Зради Слави Камінської

Саме там Слава Камінська і розповіла, що після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським вирішила не присвячувати більше громадськість в особисте життя, але продовжує інтригувати заявами і натяками, дозволяючи розростатися фантазії фанів. Так, співачка зізналася, що вона зраджувала своїм партнерам, а також висловилася про новий роман.

Ведучий і артистка торкнулися теми її екс-чоловіка. Співачка і її колишній чоловік встановили правила спілкування з донькою і сином. Леонард і Лаура два тижні живуть у Едгара і його мами Людмили, а дві – з артисткою. “Два тижні мама влаштовує особисте життя, дві – тато”, – з гумором заявила вона.

Слава зазначає, що могла б пробачити зраду і зраджувала сама. Щоправда, уточнила, що при Едгарі адюльтеру у неї не було. Співачка зізнається, що забороняє собі прив’язуватися до чоловіка.

Вона ухильно відповіла на питання про особисте життя, але все ж проговорилася про деякі деталі.

“Важко приховувати те, чого немає. Залицяльники є. Святе місце з бюстом порожнім не буває”, – з гумором відреагувала Слава.

Співачка зізналася, що ім’я її нинішнього коханого починається на буку “К”. Жінка здається щасливою та впевненою у собі.

Нагадуємо, що Слава сказала, що Тіна Кароль та Надя Дорофеєва їй не конкурентки, алже вони знаходяться на різних нішах. А також розповіла, зо рудий колір її волосся – натуральний.

Схожі статті