Де живе Ані Лорак? Ось на що поп-діва витратила 3 мільйони євро: за розкішшю обскакала навіть Пугачову

Ані Лорак на сцені радує глядачів з 16 років. Нескінченні гастролі, концерти та виступи збирали аншлаги. Подивіться на що пішли шалені гонорари зірки.

Ані Лорак – видатна українська співачка. На сцені вона з’явилася зовсім юною, втім повною бажання розвиватися та йти до мети стати суперзіркою. Вона представляла Україну на Євробаченні, посіла друге місце, а без її виступу не обходився жоден новорічний концерт.

Ані Лорак показала шанувальникам свого друга.
Ані Лорак – одна з найбільш популярних співачок сучасності. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, з України співачка вирішила поїхати. Тут у неї вже була багата історія виступів, а ще весь столичний бомонд знав про інтрижки її колишнього чоловіка Мурата, який ледь не кожних вихідних з’являвся у компанії моделей у київських клубах.

Мурат разом з Яною Бєляєвою, яку вважали потенційною коханкою, на вечірці. Фото взято на просторах мережі.

А ще поп-діва пережила ряд зривів концертів та остаточно вирішила поїхати до сусідньої країни. Там співачка відбудувала собі справжнісінький палац.

Придбала Народна артистка України нерухомість в елітному районі Підмосков’я. Вона живе в шикарному маєтку, вартістю в три мільйони євро Контакти (98 902 232,70 гривень). Величезна вілла знаходиться в престижному селищі “Агаларов Естейт”.

Ось, як виглядає її будинок:

А нещодавно вона опублікувала світлину з ванної кімнати: все у золоті та світлому мармурі. Справжній жіночий райський куточок для релаксу після важкого дня на репетиціях чи концертах.

На фотографії з донькою видно, що такий розкішний маєток не обійшовся без зали з каміном. Дуже затишно!

Видно, що Ані Лорак полюбляє світлі кольори та розкіш. Цікаво, чи знайшлося у такому елітному палаці місце для нового обранця?

Схожі статті