Подружнє життя після бурхливого скандалу: як зараз живуть Ліза Арзамасова та її новоспечений чоловік Авербух

Подружжя хоча і оскандалилася через різницю у віці, але зараз живе, як зразкова родина.

Призер Олімпійських ігор з фігурного катання, продюсер льодового шоу і хореограф Ілля Авербух і 25-річна актриса Єлизавета Арзамасова вперше розповіли про свої стосунки.

Життя подружжя

Спортсмен зізнався, що відчуває себе дуже щасливим поруч з Арзамасовою і постійно дізнається про неї щось нове. Наприклад, зовсім нещодавно він виявив любов актриси до мотоциклів і швидкості.

Актриса, в свою чергу, розповіла про вміння Авербуха вирішувати побутові питання і робити речі своїми руками. Зокрема, спортсмен змайстрував своєму сину-підлітку Мартіну рампу для катання на скейтборді.

“Він дуже господарський! Дуже! Він сам все може робити. Без жартів, Ілля сам все вміє обуючівать, все знає, як має бути, вміє все організувати”, – сказала Арзамасова.

Також вона розповіла про спільний відпочинок на дачі з сином спортсмена. Ведучий шоу захопився теплими відносинами знаменитостей і заявив Авербуху, що дівчина закохана в нього, “як кішка”. Перебуваючи в студії, екс-фігурист і актриса весь час трималися за руки.

Нагадуємо, що в юності артистка зустрічалася з актором серіалів “Татусеві дочки” та “Кухня” Філіпом Блідим, який старший за неї на сім років. Дівчина довгий час приховувала своє особисте життя і дуже здивувала шанувальників, вступивши у відносини з чоловіком, який старший за неї на 21 рік. У мережі з’явилися спільні фотографії пари з відпочинку на набережній: закохані сиділи за столиком у води і трималися за руки. Знімки були зроблені настільки близько до пари, що їх порахували постановочними. Потім Авербух підтвердив, що дійсно зустрічається з актрисою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.