Павло Зібров мітить на місце Головного вовка країни та переспівує Олега Винника: як відреагувала Таюне

Павла Зіброва вже давно зарахували до когорти легендарних співаків. Втім, схоже йому такої слави замало. Дізнайтеся чому артист захотів стати Олегом Винником.

Павло Зібров став справжньою легендою українського шоу-бізнесу. Чоловік зарекомендував себе, як талановитий співак ще у 1990-х і не здає своїх позицій навіть зараз. Павло активно займається контентом на своїх сторінках у соціальних мережах. Наразі, лише в Інстаграмі його читає понад 85 тисяч користувачів.

Павло Зібров активно веде свою Інстаграм-сторінку.

Втім, і це не кінець його бурхливої діяльності. Так, як зараз у карантинний період неможливо зібрати повноцінний концерт або влаштувати творчий вечір, співак бере участь у популярних проектах на телебаченні.

Дійсно, його поява – справжній сюрприз не тільки для шанувальників, а й для молодих поколінь, адже Павло став справжнім інтернет-персонажем для юних користувачів.

Павло Зібров. Фото взято на просторах мережі.

Чи насправді вирішив Павло Зібров скласти конкуренцію Олегу Виннику?

Немає сумнівів, що Олег Винник зараз користується шаленою популярністю. Артист настільки став впізнаваним, що його зробили об’єктом наслідування у новому шоу “Ліпсінкбатл”.

Сутність проекту полягає в тому, що зірка має зробити влучну пародію на іншу знаменитість. Павлу Зіброву випало нелегке завдання: він мав точно скопіювати Повелителя вовчиць. Про свій перформанс розповів артист у програмі “Сніданок 1+1”

Співак навіть тегнув самого Олега Винника з проханням оцінити його перевтілення. Втім Головний вовк країни ніяк не відреагував на провокативну публікацію з боку Зіброва.

Цікаво, що у шоу “Ліпсінкбатл” пародію на чоловіка Таюне вже робила і талановита Ксенія Мішина.

Схожі статті